De Lange Slaapcomfort Uw adviseur in beter slapen!

Onze webshop

De Lange
Slaapcomfort!


Riet 5
1273 CR HUIZEN

E-mail: gijsdelange@live.nl

Winkel 035-525 33 81

Webshop 06-55 191 001

Prive 06-141 72 110

Welkom bij De Lange Slaapcomfort!

Dit familiebedrijf is inmiddels voortgezet door de vierde generatie, en is sinds lange tijd een vertrouwde naam in Huizen, Gooi en omstreken. Ons bedrijf is begonnen met stoffen en fournituren aan huis en is inmiddels uitgegroeid tot een winkel in herenmode en winkel in woninginrichting en een winkel in bedden speciaalzaak.

De mooie omgeving van het gooi zoals Laren, Blaricum, Bussum, Eemnes en Naarden geven ons de inspiratie om de mooiste producten voor u aan te bieden tegen de scherpste prijs. We proberen ons te onderscheiden in deze markt, niet door de aller goedkoopste te zijn, maar wel de meeste kwaliteit te bieden voor uw budget. U mag van ons verwachten een goed en vriendelijk/persoonlijk advies, gratis bezorging aan huis (m.u.v. de waddeneilanden) en het gemak van betalen bij aflevering.

Ook hebben wij diverse seniorenoplossingen, seniorenoplossingen van arbo vereisten tot en met huur van bijvoorbeeld een hoog-laagbed. Vraagt u gerust naar een passend advies op uw vragen, ook voor totaaloplossingen zoals seniorenwoning compleet inrichtingen. Ook voor de studenten hebben wij diverse oplossingen zoals een boxspring die in de toekomst kan worden uitgebreid en woning stoffering voor een klein budget, dan moet u denken aan tapijt en laminaat, gordijnen en vouwgordijnen enz.

Kortom:

  • Beste Prijs/Kwaliteit Boxspring Matrassen Toppers Dekbedden en meer.
  • Gratis bezorging en montage door heel nederland.
  • Uw kunt betalen via de website maar ook bij aflevering.
  • De matrassen en boxsprings worden geleverd onder de fabrieksgarantie.
  • Totaaloplossingen in seniorenbedden en woninginrichtingen.
  • Huur van senioren hoog laag bedden.
  • Studenten inrichtingen en slaapoplossingen.
Copyright © de Lange - Stoffen en Onderhoud 2017 Alle rechten voorbehouden